Zamów przyjęcie do domu - szczegóły »

O nas

Restauracja i Hotel „Pod Herbami” to urządzone ze smakiem i dbałością o każdy szczegół miejsce stworzone z marzeń i pasji do gotowania. Obiekt położony jest w okolicy Czarnorzecko - Strzyżowskiego Parku Krajobrazowego oraz szlaku turystycznego „Kamienne Herby” w Pułankach, niedaleko Frysztaka.

O nas
Mirosław Rynduch

Szef kuchni z 15 letnim doświadczeniem.

Swoją przygodę kulinarną rozpoczął w liceum gastronomicznym. Jest magistrem technologii żywności. Od kilku lat nauczyciel Akademicki Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego na kierunku Gastronomia Sztuka Kulinarna. W pracy na kuchni wkłada całe serce i z pasją przygotowuje potrawy, które mają Państwo okazję degustować

Nasz zespół
Nasz zespół

Stanowią ludzie pełni pasji i miłości  do hotelarstwa i gastronomii.

Nasz zespół

Wyśmienita kuchnia

Oryginalność kuchni opiera się na doświadczeniu, innowacyjności w tworzeniu potraw. Jest łączeniem tradycyjności z nowoczesnością. Menu oparte jest na pieczołowicie dobranych, świeżych i naturalnych produktach i ziołach, dzięki czemu nasze dania nie tylko smakują niepowtarzalnie i wyjątkowo, ale również pięknie wyglądają. Sztandarowym daniem jest stek ze strusia z sosem z czerwonego wina.

Wyśmienita kuchnia - 2
Wyśmienita kuchnia - 3